EasyJet
Broos Communicatie verzorgde van 2004 tot 2007 alle PR-activiteiten in Nederland voor de Britse vliegmaatschappij easyJet. Deze activiteiten bestaan uit:

  • Woordvoering. Alle woordvoering voor de Nederlandse media wordt door Ella Broos uitgevoerd. Toelichting van nieuws over easyJet, reageren op ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie, statements over Europese wetgeving, financiele resultaten, nieuwe vluchten en bestemmingen komen bij Broos Communicatie terecht.
  • Persreizen. Regelmatig worden persreizen georganiseerd vanaf Amsterdam Schiphol Airport of Maastricht Aachen Airport naar bestemmingen in heel Europa. Journalisten worden uitgenodigd en begeleid. Broos Communicatie initieerde en begeleidde persreizen naar Geneve, Basel, Berlijn en Londen.
  • Guerilla PR. De opening van de easyJet BeachClub op het strand van Bloemendaal, de opname van een akoestisch concert voor Jetix in een easyJet-vliegtuig, acties rond de start van nieuwe routes: dit en vele andere activiteiten waarmee exposure gemoeid is, zorgen voor de verbetering van de naamsbekendheid van easyJet in ons land. Broos Communicatie adviseert, organiseert, inviteert pers en genereert daarmee een hausse aan publiciteit.