Disciplines
Na vele jaren in het communicatie-advies, heeft Broos zich toegelegd op datgene waar haar hart het meeste ligt: interimmanagement, woordvoering en crisiscommunicatie.

Als interim manager werkte zij voor diverse opdrachtgevers, meer informatie daarover is te vinden op deze site. Het coachen en inspireren van een afdeling vol professionals, het op de kaart zetten van communicatie als belangrijke discipline in een organisatie en daarnaast het initiëren van nieuwe projecten zijn voor Broos een grote motivatie om te interimmen.

Perswoordvoering en -vaak daaraan gelieerd- crisiscommunicatie is een specifiek vak, waarvoor een groot netwerk, creativiteit, enige koelbloedigheid, nauwkeurigheid en kennis van de journalistiek en het medialandschap vereist zijn. Broos heeft deze opgedaan in haar loopbaan en plukt daar nu de vruchten van. Haar woordvoering voor opdrachtgevers als easyJet, GOVCERT.NL, het Rathenau Instituut, PWS Rotterdam en TNT Post en diverse ministeries maken haar tot een ervaren woordvoerder. Die vooral pro-actief te werk gaat en thema’s weet te agenderen in de media.